7 Mayıs 2009 Perşembe

Kalebodur'dan havuz seramikleri

Çanakkale Seramik-Kalebodur Havuz Seramikleri havuz uygulamalarında estetik, fonksiyonellik ve akılcı çözümler arayan profesyonellerin beğenisine sunuluyor. Havuz seramikleri ile havuzlarınıza renk ve ışık katıyor,parçalarıyla sağlıklı ve rahat bir havuz keyfi sürmenizi sağlıyor. Çanakkale Seramik&Kalebodur, porselen havuz ürünlerini üç grupta topluyor.

Havuz kenarı özel parçaları
Havuz kenarı özel parçaları; havuz kenarlarında, üstten taşmalı, içten taşmalı ve yüzeyden emişli sistemlere uygun olimpik ebatlarda 12x24.5 cm-24.5x24.5 cm ve gökkuşağı modül sistemimize uygun 12x24.5cm, 12x20 cm ebatlarda, alternatifli renklerde fonksiyonel ve estetik çözümler sunulmaktadır. Havuz kenarı özel parçaları arasında; havuz tutamak ve köşe dönüşleri, tırtıllı yer karoları, pahlı merdiven kaymazları ve köşe dönüşleri, yağmur kanalları, içten ve üstten taşma kanalları yer almaktadır.

Havuz İçi Zemin ve Duvar Karoları
Havuz içi zemin ve duvar karoları değişik renk seçenekleri ve antislip seçenekleriyle birlikte üretilmektedir. Fileli olarak sunulan 2.5x2.5 cm-5x5 cm-10x10 cm ürünler, kenar ve köşe dönüş parçaları ile işçilik ve uygulamalarda büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Havuz Çevresi Antislip Karolar
Havuz çevresiyle ilgili üretimlerimiz, ileri teknoloji ürünü alternatifli seriler sunmaktadır. Havuzu çevreleyen zeminlerde estetik bir görüntü sağlamak ve kaymayı engellemek amacı ile özenle tasarlanan yer karoları, kullanıcılara fonksiyonel çözümleri beraberinde getirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder